divendres, 19 de maig del 2023

SETMANA DE L'ESPORT

Hola de nou, famílies!

Avui acaba la setmana de l'esport i com no pot ser d'una altra manera, al matí hem baixat a la pista i els vostres infants han participat en un circuit de jocs preesportius que han resultat molt engrescadors. Entre aquests, hi havia un de bitlles, un altre d'encistellar una pilota dins un arc, xutar enmig de dos cons, pedra-paper-tisora... Mireu.mireu què bé s'ho han passat😉!

Fotos


Les mestres de Cicle Inicial


C.R.A.M.

Hola, famílies,

El dimecres passat vam anar al Prat del Llobregat per fer una visita al C.R.A.M. (Centre de Recuperació d'animals Marins). Allà, vam fer uns tallers molt "xulos". En un d'ells ens van explicar els tipus de tortugues que hi ha, què mengen, quins perills poden córrer al mar, etc., també vam veure un vídeo molt interessant i al cap d'una estona vam sortir a l'exterior i vam jugar a ser veterinaris, ciutadans, policies, voluntaris del C.R.A.M... rescatant una tortuga. Sobretot els va cridar molt l'atenció el truc per recordar-se del telèfon que s'ha de trucar si veiem un animal marí en problemes, el 112. Les consignes són: tenim 1 👄, l'1, un 👃, un altre 1 i dos 👀, el 2.
Un dels plats estrella de la visita és anar a veure a les tortugues que viuen al C.R.A.M. hem de dir que vam quedar ben impressionades i impressionats! Algunes eren molt grans, d'altres per la llàstima que ens feien, sobretot a tots la "4x4", ja que va estar mal cuidada durant 25 anys per una família i, a causa d'això, va tenir algunes malformacions i no podrà anar mai a viure al seu hàbitat: el mar.

Les activitats van acabar en una explicació interactiva davant de la maqueta del tauró i a les vostres criatures els va sorprendre molt, que els taurons no se'ns volen menjar, ufffmenys mal, oi??

 



Esperem que gaudiu de les fotos!


L'equip de Cicle Inicial