dijous, 29 de desembre del 2022

Apadrinament lector 1r - 6è

 Hola famílies,


El divendres 16 de desembre a la tarda, va tenir lloc un esdeveniment únic i irrepetible, la cerimònia d' inici de l'apadrinament LECTOR entre els alumnes de 1r i 6è. Hem de dir que estaven molt il·lusionats i il·lusionades perquè arribés aquest moment.

El nou any 2023 els portarà moments entranyables de lectura compartida i aquest acompanyament tan especial, segur que serà recordat tant pels més petits, com pels més grans.

De moment, els grans tenen un dibuix del seu/ seva apadrinat/ada i els petits/es tenen un punt de llibre preciós amb el seu nom.

Esperarem amb ganes la primera trobada...

Les tutores de 1r i 6è.

                                  

NADAL 2022

Hola famílies,


Ara que ja estem totes ben descansades, l'equip de Cicle Inicial us volem desitjar BON ANY NOU i que els REIS D'ORIENT us portin alguna cosa de les que heu demanat !

També dir-vos que aquest final de trimestre hem fet diferents activitats que han tingut molt bona rebuda entre els vostres fills i filles:  la tapa de l' àlbum, la postal col·lectiva, la postal individual, els " villancicos" a 2n, fer cagar el Tió, el Concert del Nadal (què bonic, eh...). Esperem que us agradin les fotos que resumeixen aquestes activitats especials.

Les mestres de Cicle Inicial.