dijous, 26 de gener del 2023

Escola Verda

Hola de nou famílies,

Dijous passat vam celebrar el primer Comitè Ambiental d'enguany. En aquest vam parlar d'algunes propostes per a dur a terme aquest curs i vam fer recordatoris d’iniciatives plantejades a l'escola, com la recollida d'oli, de piles...

Atentes i atents als acords als quals vam arribar:

1. Els delegats verds se situaran al porxo amb una armilla fluorescent, per revisar que es fa correctament la recollida selectiva abans de baixar als patis corresponents. En acabar l’estona d’esbarjo, es farà una revisió per tal que el pati quedi igual que estava.

2. Es farà difusió mitjançant cartells informatius elaborats per l'alumnat, sobre la recollida d'oli a l'escola.

3. Una vegada al mes es penjarà una notícia relacionada amb el Medi Ambient a la cartellera d'Escola Verda de l'edifici de primària. Aniria bé que en doneu una ullada i en parleu amb les tutores.

4. Proposta: a la cartellera de l'edifici de primària, la notícia d'aquest mes està relacionada amb el volum de veu. App SONÒMETRE:«TooNosy» per treballar-ho a les aules.


Mireu, mireu les fotos !

Comissió de Medi Ambient




Les mates són divers!

Hola famílies,

Com ja sabeu, les matemàtiques les treballem de diferents maneres, una d'elles és amb les relgets i un altre material que utilitzem i que agrada molt als vostres fills o filles, és el llampec, una colla de targetes per a practicar el càlcul mental. Hi ha 8 nivells i es pot treballar per parelles, per grups, en grup-classe. és força engrescador i els resultats són visibles a curt termini.

Parleu-ne amb els vostres fills o les vostres filles a casa i mireu aquestes fotos!




L' equip de Cicle Inicial

Cuidem l'hort!

Hola famílies!

Com ja sabeu, els alumnes i les alumnes de Cicle Inicial, som els encarregats/des de cuidar l'hort de l'escola. Cada dilluns després del pati, arrenquem males herbes, traiem fulles i reguem. Quedem moooolt enfangats i enfangades, però ho passem superbé i aprenem a cuidar un ésser viu. Atentes i atents que aviat recollirem els calçots!

Feu un cop d'ull a aquestes fotos!

L' equip de Cicle Inicial